Om mig

Jeg er født i København i 1956 og har beskæftiget mig med traditionel østlig medicin siden 1993. Fra 1994 til 2005 arbejdede jeg sammen med Dr. of TCM Karin Andersson som klinikmedarbejder i klinik for Traditionel Kinesisk Medicin, hvor jeg stod for administration og blandede urter i “apoteket”. Her lærte jeg alt det grundlæggende om akupunktur og kinesisk urte terapi i praksis.

Under mit 6 år lange ophold i det lille asiatiske kongerige lærte jeg om tibetansk medicin på National Institute of Indigenous Medicine hos Drungtsho Yeshe Dordje.

Hjemme igen startede jeg i 2010 på den danske 21/2 årige uddannelse som akupunktør på det oprindelige AkupunkturAkademiet i Århus, hvorfra jeg tog afgang i 2012 med speciale i Sclerose. Jeg  startede Sand Jespersens Akupunktur Klinik i Ribe i 2013. Her har jeg arbejdet med traditionel østlig medicin lige siden. Jeg er RAB registreret akupunktør og som medlem af Praktiserende Akupunktører lever jeg op til ETCMA's uddannelseskrav og deltager løbende i omfattende efteruddannelse.

I 2018 tog jeg afgang fra  den ligeledes 21/2 årige uddannelsen som kinesisk urteterapeut ved Nordisk Akupunkturskole i København., Siden da har også kinesisk urte terapi indgået i mit arbejde i klinikken.

Udover alternativ medicin har jeg beskæftiget mig med mange andre områder som sejlads, pædagogik, kunst, tibetansk sprog og buddhisme og jeg har da også både prøvet at være arbejdsløs og har arbejdet som ufaglært i pakkeriet på Lego i en længere periode. Alt dette har givet mig en vis livserfaring og jeg har opbygget indsigt i mange forskellige livsvilkår og måder at leve livet på.

Siden 2008 har jeg boet i Ribe sammen med min samlever. Til sammen har vi 6 børn og 5 børnebørn. Jeg nyder mit liv og mit arbejde og glæder mig altid, når jeg kan hjælpe folk med at genvinde deres helbred og udvikle deres muligheder.

Jeg tilbyder følgende behandlinger

Akupunktur
Akupunktur fungerer gennem indstik af meget tynde, sterile akupunkturnåle forskellige steder på kroppen.
Læs mere
Moxa
Moxa behandling er ofte en nødvendig del af akupunkturbehandlingen.
Læs mere
Cupping og Gua Sha
Cupping og  Gua Sha er behandling med henholdsvis glaskopper og massage af huden med en jade sten.
Læs mere
Urteterapi
Traditionel Kinesisk urte terapi gør den traditionelle kinesiske lægekunst til et fuldt udbygget behandlingssystem.
Læs mere
Kontakt mig for en uforpligtende snak